Oudercomité


Tombolaverkoop

Elk jaar organiseren wij een activiteit ten voordele van onze VIBO-scholen. Vorige jaren organiseerden we een bingoavond. Maar omdat de laatst geplande bingoavond al tweemaal is uitgesteld, komen we met een nieuw initiatief op de proppen: een tombola. Geen gewone tombola, neen. Want niet alleen de gelukkigen met het winnende lot ontvangen gulle prijzen: 1ste prijs = TV Sharp full HD, 2de prijs = elektrische step, 3de prijs = 2-persoonsdekbedset + daarnaast nog tal van andere prijzen zoals dolce gusto, tablet, elektrische tandenborstel! Ook de leerling die het meeste lotjes verkoopt belonen we met een fantastische prijs: een X-BOX One S.

De trekking gebeurde op zaterdag 29 mei. De uitslag van de trekking zal per brief met de leerlingen worden meegegeven. De winnende nummers vindt u hieronder. De prijzen kunnen zaterdag 5 juni van 15 u. tot 18 u. op VIBO BKLO De Brem worden afgehaald. Er worden geen prijzen thuis afgeleverd.

Brief winnende nummers tombola 2021 deel 1

Brief winnende nummers tombola 2021 deel 2


Welkom

Onze kinderen zijn schatten.
We willen ze alle mogelijke toekomstkansen geven, maar dat is niet altijd gemakkelijk. Elke ouder stelt zich vragen. Daarom is een goede relatie tussen de school en de ouders zeer belangrijk.

Als oudercomité zijn wij een contactgroep tussen de ouders en de school waarbij we zowel de belangen van onze kinderen als van de school behartigen. We willen nadenken over allerlei vragen en samen naar oplossingen zoeken. We willen opbouwend meewerken aan de school. Zo helpen we mee op veel schoolactiviteiten: info-avonden, kienavond, dag van de kinderboerderij, opendeurdagen, brunch enz. Elk jaar organiseren we een vormingsavond.

Via het oudercomité hebben jullie als ouders een stem binnen de school. Ieder signaal dat jullie doorgeven wordt met de grootste discretie ter harte genomen. Je kan ook steeds met jullie vragen bij de sociale dienst van de school terecht.

ALS OUDERS DRAGEN WE KIND EN SCHOOL!

imageedit_1_6306097727

Als Oudercomité ondersteunen we de scholen financieel.

Elk jaar krijgt elke leerling 2 EUR voor de fruitactiedag of het Kerstfeestje.
De Kinderboerderij mag jaarlijks rekenen op 1000 EUR.
Dit schooljaar krijgt elke school 12 EUR per kind.

Helpende handen steeds welkom!

Draag je onze scholen een warm hart toe?
Wil je graag de handen uit de mouwen steken op een of andere activiteit?
Wil je liever niet mee voorbereiden, vergaderen ...?
Neem dan snel contact op met Petra Lemmens, voorzitster van het Oudercomité: 0496 54 20 25.

Contact - Onze folder

Wil je meer weten over het oudercomité of wil je graag aansluiten? Neem dan gerust contact met Petra Lemmens of spreek je directeur aan. Alle informatie vind je ook in onze folder.

Ons verslag

Wil je weten wat er zoal besproken wordt op het Oudercomité? Lees dan het verslag.