WijnactieVIBO De Ring – VIBO De Brem – VIBO Het Kasteelpark stelt u deze uitzonderlijke actie voor: bestel 6 uitgelezen wijnen omlijst door een unieke bundel humor en poëzie.

Zo steunt u de aankoop van leermiddelen op maat van kinderen en jongeren met leerstoornissen.

Ideaal voor uw eindejaarsfeesten en (bedrijfs)geschenken


Geselecteerd door een panel van wijnliefhebbers en op advies van de sommeliers van Wijnhandel Van Eccelpoel

 Ter info:


1   Uitsluitend in karton van 6 flessen van dezelfde wijn of 2 x 3 flessen van dezelfde wijn.

2   Bestelling liefst online via onderstaande link. Per post via bestelkaart (onderstaand in pdf) of via scan bestelkaart naar mail: wijnactie@vibo.be

3   Bestellen = betalen. Wijnactie VIBO: BE20 7875 3234 5356

4   Ophalen van de bestelling: 

          Donderdag 18 en vrijdag 19 november '21 tijdens de schooluren tot 18 uur.

          Zaterdag 20 november '21 tussen 9.30 en 13.00 uur 

          in VIBO De Ring, Noord-Brabantlaan 79 te TURNHOUT.

5   Verpakking in feestdoos is mogelijk voor: 1 fles = € 2, 2 flessen = € 2,50, 3 flessen = € 4, 6 flessen = € 5

Bestel voor 12.11.2021 via onderstaande online formulier of met de bestelkaart.


LINK OM ONLINE TE BESTELLEN: 
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=5ALAiPpWPESDKOM6hC-z6piX7E9dIhFLmz88iZAdTDZUMEFIVFVVR1pGN0JSVkNXTVgzVDFMR0pPMC4u 


DOCUMENTEN OM OP PAPIER TE BESTELLEN:

R1 2019 Sensaciones, Bodega Inurrieta, DO Navarra – 

Navarra -Spanje

Bestaat er een veel betere prijs/kwaliteitswijn dan deze klepper uit de Spaanse Navarra-regio? Bodega Inurrieta heeft zich dit jaar werkelijk overtroffen met deze blend van 34% Garnacha, 23% Tempranillo, 18% Cabernet Sauvignon, 18% Merlot,  6% Syrah en 1% Graciano. De wijn heeft een korte houtrijping gehad van 3 maanden op nieuwe Franse eik. Superlekker op de afdronk. Deze wijn is nog jeugdig maar reeds een plezier om te drinken... 

Je kan hem natuurlijk ook nog even bewaren. 

Zonder twijfel de aanrader van het jaar!

 €8,50 per  fles

 

R2 2019 Sangiovese ’40 B’, IGT Umbria Tenuta Briziarelli, 

Umbrië – Italië

 Het domein is eigendom van de con-structiegroep Briziarelli. Deze Fontecaime rosso van 2019 is gemaakt van 100% Sangiovese, vergist en gerijpt op inox cuves (dus geen hout!) en is prijs/kwaliteit verbluffend. Laat ons maar eerlijk zijn: deze wijn is een doorn in het oog voor veel wijndomeinen in Toscane die prijzen vragen! Een superbe Sangiovese voor bij uw Italiaanse schotels, pasta maar ook evengoed bij onze alledaagse Belgische keuken. Een perfecte passe-partout! Drinken tussen 2021 en 2025. Eigenlijk is deze wijn ongelooflijk voor deze prijs gezien de kwaliteitsnormen die worden gehanteerd bij Briziarelli! Buitenkans!

€13,00 per fles

 


R3 2016/2017 Château Godeau, Saint-Emilion Grand Cru – 

Bordeaux - Frankrijk

 Deze cru van slechts 7ha, behoort sinds 2012 toe aan de familie Albéric en Agnes Florisoone. Het terroir, gesitueerd op het magnifieke kalk- plateau en de hellingen van St. Emilion, ligt in St. Laurent de Combes, vlak naast La Mondotte, Tertre Rôteboeuf en Ch. Troplong Mondot. De nieuwe jonge ploeg is veeleisend op elk moment van de vegetatieve cyclus en de vinificatie. Hun doel is om van deze wijn één van de beste prijs/kwaliteitswijnen van de appellatie te maken, en dit dankzij het magnifieke terroir van Ch. Godeau. U krijgt heel veel waar voor uw geld! Een buitenkans! Hoge scores in de internationale pers! Een paar jaren rijpen is geen probleem.

€20,00 per fles

 

W1 Tenuta Fontecaime 

Chardonnay Vasca 7, IGT Umbria Umbrië - Italië

 

Het domein ligt in het hart van de wijnproductie zone Montefalco in Umbrië, één van de rijzende sterren aan het wijnfirnament in Umbrië!! Deze Chardonnay werd met de hand geplukt en vergistte en rijpte op inox cuves. Dit is een frisse, sappige Chardonnay met de karakteristieke impressies van deze gekende druif. Mooie impressies van wit steenfruit, bloemen en wat exotisch fruit. Drinken als aperitief of bij lichte gerechten in 2022.

Prijs € 8,75 per fles

 

W2  2019 Custoza Superiore, 

Albino Piona

 

Het dorpje Custoza ligt op 15 km van het Garda-meer. De regio is uitermate geschikt voor witte wijnen. Getuige is deze superbe Custoza Superiore. Wat een heerlijke wijn: een glinsterende lichtgele kleur, een zeer uitnodigend boeket met aroma’s van o.a. peer, agrumes, maar ook de typische mineraliteit (kalk) van Custoza. De intense afdronk is de ‘finale’!: zeer ‘juicy’, sappig en mineralig! Een gastronomische wijn die evenzeer als aperitief kan dienen. Drink deze aanrader bij een stukje gebakken, gegrilde of gepocheerde vis met een sausje, of bij wit vlees. Drinken tussen 2021 – 2023 en mogen we U toch even attent maken op het zeer attractief prijskaartje van deze wijn!!

Prijs € 11,00 per fles

 

W3 2018 Grand Enclos Cht du Cérons sec, Bordeaux blanc – 

Bordeaux - Frankrijk

 

 Dit domein, eigendom van de Italiaan Giorgio Cavanna, werd volledig gerenoveerd  Deze  witte wijn behoort zonder twijfel bij het kransje van beste witte Graves-

wijnen en mag zich gerust meten met duurdere witte Pessac-Léognan! En dit aan een zeer aangename prijs voor deze kwaliteit! Het is een blend van Sémillon (55%) en Sauvignon Blanc (45%) met afrijping op (deels nieuwe) houten barriques!  Het is een afgeronde wijn in de mond, met een frisse zuurgraad. Deze combinatie zorgt voor een verfijnde en evenwichtige wijn. Drinken bij schaaldieren, gesausde visgerechten of gevogelte tussen 2021 en 2025! 

Prijs €18,00 per fles

 

Een baron uit Turnhout vol ijver

Ontpopte zich tot slimerickschrijver.

Immanuel Kant

Was zijn geestesverwant.

Zijn schalkse bundel werd een blijver.

T. STOUTHUYSEN


Na het werk, vermoeid van zorgen …

EEN GLAASJE WIJN, HUMOR EN POEZIE

Een bloemlezing van 120 blz

Slimericks,  speelse humor in lichtvoetige versjes,

jeugdsentiment

Prijs per bundel €20